Frank Reyes Prins Van Bachata

Frank500

Hij wordt de prins van de bachata genoemd en is geliefd bij een breed publiek – mocht jij als één van de weinigen nog niet weten wat bachata inhoudt, ga dan super snel naar youtube en zoek dit op! We kennen hem onder andere door zijn monsterhits ‘Tu Eres Ajena’, ‘Princesa’, ‘Quien Eres Tu’ en ‘Nada de Nada’, en hij geeft zijn enige (!) concert in Nederland op vrijdag 31 mei in Club Roses in Amsterdam. Het is gegarandeerd dat hij dan niet alleen deze monsterhits zal zingen, maar ook zijn meer recentere hits ‘Amor a distancia’ en ’24 horas’.

Frank Reyes is al één van de meest bekende en geroemde bachatero’s sinds het genre in de jaren ’90 van de vorige eeuw mainstream werd. Frank Reyes is, net als bachata zelf, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Hij wist al vanaf zeer jonge leeftijd dat hij van zijn passie zijn beroep wilde maken en dat hij zeer zeker het talent ervoor had. Op zijn tweeëntwintigste bracht Reyes zijn eerste album uit, waarna er nog zeker 25 volgden (zowel studioalbums als live en compilaties).

De muziek van Frank Reyes is wat klassieker dan de moderne bachata, die veelal crossovers met andere genres binnen de latin muziek kent. Liefhebbers vergelijken zijn stijl dan ook met die van andere grootheden als Joe Veras en Raulín Rodriguez. Door zijn gepassioneerde stijl leent de muziek zich ook perfect voor zowel beginnelingen als gevorderde dansers die van de romantische stijl van bachata houden.

Wil jij genieten van het talent, de toewijding en de passie waarmee Frank Reyes zijn publiek toezingt.? Misschien alleen om te luisteren en te kijken, maar we waarschuwen je: het wordt héél moeilijk om stil te blijven zitten. Dus zorg dan dat je erbij bent! Voor meer info: www.prrpmusic.nl <http://www.prrpmusic.nl>

Vrijdag 31 mei Frank Reyes LIVE

Club Roses – Amsterdam

www.prrpmusic.nl <http://www.prrpmusic.nl>

Frank-Reyes760

About the author

Profile photo of admin

Leave a Comment

Skip to toolbar